Samen werken aan je
financiële plan

Je krijgt altijd advies op maat. Lees hoe we dit samen invullen.


Kennismaking

Ik heb kantoor aan huis en nodig je graag uit voor een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Dan ontdekken we of ik iets voor jou kan betekenen. Natuurlijk is het ook mogelijk om via beeldbellen kennis met elkaar te maken. In dit gesprek bespreken we waar je advies voor wilt. Is dat gericht op één specifiek onderwerp of wil je een totaal financieel plan? De standaardtarieven voor mijn dienstverlening zijn te bekijken op deze pagina. Mocht er aanleiding zijn voor aanvullende dienstverlening, dan bespreken we de extra kosten vooraf.

Inventarisatie

Als je besluit om met FIHEZE in zee te gaan, dan heb ik informatie van je nodig. Aan de hand van een inventarisatieformulier en diverse documenten breng ik jouw persoonlijke situatie in kaart. Ik probeer altijd zo efficiënt mogelijk te werken en vraag jou de benodigde informatie aan te leveren via een digitaal portaal. Dit scheelt mij tijd en jou natuurlijk geld 😉.

Financieel plan

Om een financieel plan te kunnen maken, werk ik met een programma waar de focus ligt op:

  • jou te helpen,
  • in het goed begrijpen van jouw financiën,
  • in het voorbereid zijn op de toekomst.

Zodat je zelf in staat bent om bewuste keuzes te maken. Het geeft een helder en overzichtelijk beeld (met o.a. grafieken) van jouw financiële situatie in diverse scenario’s.

Gesprekken

Zodra ik de inventarisatie en eerste globale analyse klaar heb, bespreken we dit in een (tussen)gesprek. Aan de hand van jouw wensen en opmerkingen maak ik vervolgens het definitieve financiële plan. Afhankelijk van jouw wens werk ik dit uit in een volledig uitgewerkt rapport of schrijf ik een korte samenvatting. Dit licht ik toe in het (eind) gesprek. Mocht hieruit een aanbeveling komen om een verzekering te sluiten, dan kan ik dat voor je (laten) regelen, als je dat wilt. Ik breng je dan in contact met mensen in mijn netwerk die dit kunnen verzorgen. Op die manier ontzorg ik jou en weet jij dat het goed geregeld is.

Ik ben geheel onafhankelijk en verkoop dus geen producten. Jij betaalt mij alleen voor de uren die ik voor je werk. Als ik jou in contact breng met mensen die een verzekering voor jou regelen, ontvang ik daarvoor geen vergoeding.

Wil jij financiële rust?

Neem contact met me op en ik plan graag een afspraak met je in.


    E-mailadres